Zlatan, omul-cheie prin care AC Milan îşi planifică revenirea. Cum ar putea Ibrahimovic să reorganizeze vestiarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transferul lui Zlatan Ibrahimovic la AC Milan, după ce acesta şi-a încheiat înţelegerea cu LA Galaxy, este una dintre marile mutări ale pauzei competiţionale, din sezonul 2019/2020.

Odată cu împlinirea celor 125 de ani de existenţă a clubului, AC Milan a conturat un plan de revenire printre primele echipe din Serie A, strategia fiind realizată în jurul lui Zlatan Ibrahimovic. Potrivit publicaţiei „SempreMilan”, citată de DigiSport, Zlatan Ibrahimovic a condiţionat venirea sa pe San Siro, printre altele, prin aducerea unui alt atacant de clasă, ceea ce urmează să se realizeze, în luna ianuarie.

Sursa citată mai spune că AC Milan speră ca, odată cu venirea lui Zlatan Ibrahimovic, vestiarul să fie mai bine controlat, fiind cunoscut faptul că despre suedez se ştie faptul că impune un anumit comportament în rândul coechipierilor săi. Înainte de venirea acestuia la gruparea italiană, se orânduiseră o serie de obiceiuri neagreate de conducerea clubului, un exemplu fiind o „viaţă de noapte” activă, în opoziţie cu o disciplină sportivă, care ar fi fost de dorit. 

Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan, după şapte ani şi jumătate, semnând un contract valabil până la finele sezonului, cu opţiune de prelungire. După vizita medicală, programată pe 2 ianuarie, urmează să plece în cantonamentul de la Milanello, unde va avea un program special de pregătire.
Suedezul a mai evoluat pentru AC Milan, în perioada 2010-2012, când a cucerit titlul şi Supercupa Italiei, înscriind 42 de goluri în 61 de partide. În prezent, AC Milan se află în a doua clasamentului din Serie A, pe locul 11, cu un bilanţ de şase victorii, trei remize şi opt înfrângeri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite