Ziua luptătorilor români în Spania. Moroşanu la Madrid, Stoica la Valencia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Moroşanu revine pe 6 mai în ring, la Superkombat, într-o confruntare la categoria grea pe cea mai importantă arenă din oraş, Palacio Vistalegre, în timp ce, în aceeaşi seară, dar la Sollana, Valencia, Bogdan Stoica îl va înfrunta pe David Trallero.

Moroşanu a avut ultimul meci în februarie, la Chicago, atunci când l-a făcut KO pe americanul Maurice Green. Acum, adversarul său se va stabili în urma confruntării care va avea loc săptămâna viitoare la Romexpo, în Bucureşti, între americanul Tony Johnson şi gigantul polonez Lukasz Krupadziorow.

Evenimentul de pe 6 mai de la Madrid se va disputa la Palacio Vistalegre (5.000 de locuri), iar din gală nu vor lipsi alţi luptători români consacraţi. Fostul campion mondial Superkombat la categoria cruiser, Bogdan Stoica va avea un test dificil în faţa spaniolului David Trallero, un nume consacrat în peninsulă. Duelul dintre cei doi va avea loc la Pabellon Municipal de Sollana, gala urmând să înceapă de la ora 20:00. Gala Mix Fight va programa şi meciuri de MMA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite