Zidane, scos din sărite: Cum a reacţionat după ce întrebările unui jurnalist l-au supărat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zidane

Francezul de 48 de ani s-a despărţit de Real Madrid, la finalul sezonului recent încheiat. Eşecul unei stagiuni fără trofee îl urmăreşte însă, în continuare.

Zinedine Zidane e liber de contract, după un al doilea mandat mai puţin reuşit la Real Madrid, însă, în weekend, s-a întors în Capitala Spaniei. Nu pentru a merge la sediul fostului său club, ci pentru a asista la un meci jucat de Rayo Vallecano, formaţie la care fiul său, Luca, a fost titular în poartă.

Potrivit Telekom Sport, înainte de a intra pe stadion pentru a asista la meciul dintre Rayo Vallecano şi Girona, Zidane a fost abordat de jurnalistul Sergio Quirante, de la emisiunea Gol. Quirante l-a întrebat pe antrenorul francez dacă scrisoarea sa explozivă, în momentul în care s-a anunţat plecarea sa de la Real, l-a deranjat pe preşedintele clubului, Florentino Perez. 

Vizibil iritat, Zidane a avut o reacţie nervoasă: „Vei continua să pui aceleaşi întrebări lipsite de sens? Vei pune aceleaşi întrebări? Munca ta e ruşinoasă! Te cunosc şi mă cunoşti. Vino încoace, vino să vorbeşti cu mine fără camere“, a spus Zidane.

Apoi, pentru a nu-l supăra, totuşi, pe Quirante, Zidane l-a luat pe acesta după gât, vorbind cu el între patru ochi, în drum spre stadion.

VEZI REACŢIA LUI ZIDANE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite