Zi tristă pentru Hagi: Viitorul a pierdut cu Dunărea Călăraşi, Ianis a ratat un penalty. Ce a declarat „Regele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul a pierdut ieri partida de pe teren propriu cu Dunărea Călăraşi, echipă care a jucat primul ei meci în Liga 1. Ianis a ratat un 11 metri pentru gazde.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Honciu, în minutul 4. În finalul primei reprize, Straton a apărat lovitura de la 11 metri executată slab de Ianis Hagi. 

“Am pierdut acasă cu o nou promovată, am dominat tot meciul, dar aceleaşi probleme ca la meicul cu Racing Union, în atac nu sunt limpezi, nu au soluţii. Când nu vezi poarta e greu să marchezi. Nu suntem lucizi, nu avem realizări în ultimii 30 de metri. Un început cu stângul, o să analizăm şi mergem înainte, este început de sezon. Nu ne aşteptam să pierdem. La combinaţii şi la finalizare suferim puţin, acolo mai este de lucrat. Nu a fost ziua noastră”, a spus Hagi la Digi Sport.

"O victorie importantă, împotriva unei echipe foarte bune, care produce fotbal. Viitorul ne-a dominat astăzi, am avut şi şansă la acel penalti şi la acea bară, dar ne-am bătut pentru ficare minge şi vreau să-mi felicit jucătorii pentru că a fost un umeci greu”, a spus Dan Alexa, antrenorul Dunării Călăraşi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite