Zi neagră pentru români: Begu şi Copil îşi continuă căderea liberă în clasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cele patru partide de simplu şi de dublu în care au fost implicaţi jucători din România doar unul dintre ei a reuşit să părăsească terenul după o victorie.

Irina Begu (29 de ani) a avut un 2019 de coşmar, în care a pierdut mai multe meciuri decât a câştigat (23-24) şi, din păcate, îşi continuă căderea liberă şi în 2020.

În 2018, Irina avansa până în semifinale, la Shenzhen, pierzând doar în faţa Simonei Halep. Anul trecut, Begu s-a oprit în turul I, iar acum a cedat, iarăşi, în aceeaşi fază. Românca a fost învinsă de Kristyna Pliskova (66 WTA), scor 3-6, 3-6. Partida a durat o oră şi 17 minute. După acest rezultat, Begu va pierde alte patru poziţii în clasamentul mondial, urmând a ajunge pe 105.

Tot astăzi, în Challenger-ul de la Canberra, Marius Copil (152 ATP) şi-a continuat şi el forma catastrofală din sezonul trecut, pierzând în turul I în faţa lui Harris (160 ATP), scor 6-4, 5-7, 6-7. Partida a durat două ore şi 31 de minute.

În fine, în probele de dublu, la Auckland, perechea Bara / Savinykh a cedat în partida cu Krawczyk / Siegemund, scor 0-6, 4-6, în timp ce la Shenzhen, Niculescu şi Doi au trecut de Alexandrova şi Kalashnikova, scor 6-2, 6-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite