Zece antrenori schimbaţi în 15 etape: Petrolul s-a despărţit de Eusebiu Tudor. Ce a lăsat tehnicianul în urma sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eusebiu Tudor
Eusebiu Tudor

„Lupii galbeni“ traversează o criză, fiind pe ultimul loc în campionat, cu doar patru puncte. Sâmbătă, ploieştenii au cedat şi în faţa celor de la FC Voluntari, grupare care nu cunoscuse gustul succesului în precedentele 14 jocuri.

Iar rezultatul a însemnat sfârşitul mandatului lui Eusebiu Tudor pe banca Petrolului. Decizia a fost anunţată la 24 de ore după înfrângerea cu FC Voluntari (0-1).

„Am avut o întâlnire cu oficialii clubului şi i-am anunţat că decizia mea e aceea de a mă opri aici. Le mulţumesc pentru colaborarea pe care am avut-o şi pentru suportul pe care mi l-au oferit în aceste două luni, iar echipei îi urez multă baftă în continuare şi sper să iasă cât mai repede din situaţia dificilă în care se află acum“, a declarat antrenorul de 41 de ani pentru fcpetrolul.ro.

Cu Eusebiu Tudor pe bancă, Petrolul a bifat nouă partide în toate competiţiile. Bilanţul? 1 victorie, 3 remize, 5 înfrângeri. Singurul succes a venit în Cupa României, în faţa divizionarei secunde, Unirea Târlungeni, scor 6-0. Prahovenii sunt acum în optimile competiţiei Ko, urmând să întâlnească ACS Poli Timişoara la 27 octombrie. Echipa a părăsit, în schimb, Cupa Ligii cu Eusebiu Tudor pe bancă, fiind eliminată de ACS Poli Timişoara în optimi.

Petrolul a început sezonul cu Tiberiu Selymeş pe bancă, tehnician la care a renunţat după 0-2, în campionat, cu Dinamo, la 22 august. Acum, odată cu plecarea lui Eusebiu Tudor, numărul antrenorilor schimbaţi din funcţie în acest sezon a ajuns la 10:

Bogdan Vintilă (et. 6, FC Voluntari)
Dan Alexa (et. 8, ACS Poli Timişoara)
Tibor Selymeş (et. 8, Petrolul)
Marius Baciu (et. 9, Concordia Chiajna)
Leo Grozavu (et 10, FC Botoşani)
Vasile Miriuţă (et. 11, ASA Tg. Mureş)
Flavius Stoican (et. 11, FC Voluntari)
Mugurel Cornăţeanu (et. 12, FC Botoşani)
Daniel Pancu (et. 13, FC Voluntari)
Eusebiu Tudor (et. 15, Petrolul)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite