Younes Hamza dezvăluie de ce a dat Steaua pe Ludogoreţ: „Este alegerea mea, pe care n-o voi regreta niciodată!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hamza, fost jucător la Petrolul, va fi adversarul Stelei în "dubla" cu Ludogoreţ FOTO Mediafax
Hamza, fost jucător la Petrolul, va fi adversarul Stelei în "dubla" cu Ludogoreţ FOTO Mediafax

Younes Hamza, atacant dorit insistent de Steaua în această vară, a ajuns până la urmă la Ludogoreţ, viitoarea adversară a roş-albaştrilor în play-off-ul Ligii Campionilor. Jucătorul explică de ce a fost "deturnat" de campioana Bulgariei din drumul spre Bucureşti.

După ce a fost la un pas să ajungă la Steaua, Younes Hamza spune că nu regretă că n-a mai ajuns la campioana României, motivând alegerea făcută prin oferta salarială mai avantajoasă făcută de bulgari.

"Steaua e o echipă care m-a dorit, care m-a apreciat ca fotbalist şi respect asta. Din păcate pentru cei de la Bucureşti, Ludogoreţ m-a vrut mai mult, d-asta am refuzat Steaua şi am decis să rămân în Bulgaria. Am vrut să vin pentru că m-am simţit bine în România, serios. Am ales însă cea mai bună variantă pentru mine şi familia mea, au contat banii, aşa este. În rest, ce spun cei de la Steaua nu mă interesează. Am văzut că au spus că n-am caracter, e treaba lor. Am mers după cea mai bună ofertă din punct de vedere financiar", a comentat Hamza pentru gsp.ro.

Atacantul tunisian, fost jucător la Petrolul, a dezvăluit pentru sursa citată cum au decurs negocierile dintre el şi Steaua şi cum a intrat pe fir Ludogoreţ în ultimul moment: "Domnului Argăseală i-am zis, într-adevăr, că voi semna cu Steaua, însă numai dacă nu primesc o propunere mai bună din altă parte. A doua zi dimineaţă, Ludogoreţ m-a ofertat. Am fost corect şi i-am anunţat pe români că voi semna cu cei de la Razgrad. Steaua n-a renunţat şi a făcut o nouă ofertă, una mai bună decît cea iniţială a lui Ludogoreţ. Numai că bulgarii au plusat şi ei şi Steaua a ieşit din cursă. Nu e vina mea că Ludogoreţ mi-a oferit mai mult şi chiar nu e problema mea că românii trag de fiecare euro din cauza problemelor pe care le au la nivelul conducerii", a mai precizat fotbalistul.

Younes Hamza: Nu voi regreta niciodată că am semnat cu Ludogoreţ. E alegerea mea şi ştiu că n-am greşit făcînd asta. Pînă la urmă, sînt fotbalist profesionist, adică joc fotbal pentru bani.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite