VIDEO Xavi, umilit de Răzvan Lucescu. Rezultat fabulos al echipei românului în  semifinalele Ligii Campionilor Asiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a câştigat la scor prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei, cu Al-Sadd, formaţia pregătită de fostul internaţional spaniol Xavi,

Bafetimbi Gomis, atacantul celor de la Al Hilal, a înscris două goluri, unul în propria poartă, în minutul 14, şi altul pentru echipa saudită, în minutul 33. Imediat după ce s-a produs egalarea, de la gazde a fost eliminat Abdelkarim Hassan, în minutul 35, după ce a primit două cartonaşe galbene acordate pentru proteste vehemente.Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu a intrat la pauză în avantaj, graţie golului înscris de Ali Albulayhi în minutul 45.

În repriza a doua, Salem Al Hajri a marcat şi el un autogol, în minutul 60, iar Mohammad Al Shalhoub a stabilit scorul final, în minutul 67.

I-a stricat aniversarea lui Xavi

Înfrângerea echipei Al Sadd s-a produs în ziua în care Xavi a fost desemnat antrenorul ligii din Qatar în lunile august şi septembrie.

Meciul retur va avea loc peste 3 săptămâni, pe 22 octombrie, la Riyadh.

Al Sadd - Al Hilal 1-4 

Au marcat: Gomis '14 (autogol) / Gomis '33, '60, Albulayhi '45, Al Shalhoub '67

Echipele de start

Al Sadd: Al Sheeb - Jung, Al Hajri, Salman, Hassan - Khoukhi, Gabi - Al Haydos, Nam, Afif - Bounedjah

Al Hilal: Al Muaiouf - Al Burayk, Jang, Albulayhi, Al Shahrani - Kanu, Al Faraj - Carrillo, Giovinco, Al Dawsari - Gomis

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite