5 motive pentru care merită să stăm cu ochii pe Simona Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai sunt zece zile până la Turneul Campioanelor de la Singapore, competiţia care reuneşte, în mod normal, cele mai bune opt tenismene ale anului.

Cum Serena Williams s-a retras din toate competiţiile până la sfârşitul acestui an, la Singapore vor ajunge cele mai bune tenismene ale anului în curs de la locul 2 până la locul 9.

Road to Singapore e clasamentul care se întocmeşte separat de ierarhia WTA, şi care ia în calcul doar rezultatele pe anul în curs. Simona Halep, Garbine Muguruza şi Maria Şarapova sunt primele trei jucătoare care şi-au asigurat calificarea la Turneul Campioanelor.

Siteul WTA a alcătuit un top al motivelor pentru care trebuie să stăm cu ochii pe Simona Halep în Singapore:

1. Singapore scoate tot ce e mai bun din ea. Simona a obţinut anul trecut o victorie strălucită în faţa Serenei Williams, în faza grupelor, scor 6-0, 6-2. "Nu am cuvinte să spun cum mă simt, a fost cel mai bun meci al carierei", a afirat Simona după această partidă.

2.  Vorbeşte despre Singapore de la începutul anului. Încă dinainte de a juca primul meci la Shenzen, în startul sezonului, Simona a spus că obiectivul ei principal este calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore.

3. Ţinteşte cel mai mare titlu al carierei Favorită număul unu al Turneului Campioanelor, Simona ar pune mâna pe cel mai însemnat trofeu al carierei dacă se impune în Singapore. Până acum, Indian Wells (categoria Premier Mandatory) este important titlu din palmaresul jucătoarei noastre, dar competiţia asiatică vine imediat după Grand Slamuri.

4. Ar deveni cea mai bună jucătoare a anului pe hard. Simona Halep şi Serena Williams au obţinut în acest sezon trei trofee pe suprafaţa dură. Smona are şansa să o întreacă pe Serena. 

5. Va încerca să scrie istorie pentru România. Anul trecut, Simona Halep a jucat finala Turneului Campioanelor, o premieră pentru o jucătoare din România. Câştigarea competiţiei o va duce cu încă un pas înainte. 

Maria Şarapova, pe punctul de a-şi pierde locul 3 WTA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite