Wozniacki încă îşi numără banii după victoria cu Halep: Succesul de la Australian Open i-a adus un bonus uriaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carolie Wozniacki
Carolie Wozniacki

Daneza de 27 de ani a fost detronată, la începutul săptămânii, de pe primul loc mondial de Simona Halep. Ea se poate consola însă cu faptul că, la Melbourne, a obţinut cea mai profitabilă victorie a carierei în faţa româncei.

Caroline Wozniacki şi Simona Halep au ajuns faţă în faţă la Melbourne, fiecare având două finale de Grand Slam pierdute până în acel moment.

A treia oară a fost cu noroc pentru Wozniacki care, pe lângă faptul că a câştigat un turneu major în premieră, a şi încasat cel mai mare bonus financiar din cariera ei de până acum: 2 milioane de euro. Şi, potrivit ziare.com, care a citat presa din Danemarca, încasările lui Wozniacki după triumful de la Australian Open nu s-au oprit la cecul primit de la organizatori. 

Thomas Badura, directorul companiei de management Sponsorpeole Scandinavia, a dezvaluit că Wozniacki avea prevăzute clauze prin care încasa încă 25% din contractele anuale de sponsorizare în cazul în care câştiga un Grand Slam.

Daneza are parteneriate în valoare totală de 5 milioane de dolari pe an cu Adidas, Rolex şi Babola. Astfel, ea a primit şi un bonus de 1,25 milioane de dolari pentru Grand Slamul câştigat în Australia.

Wozniacki a adunat până acum 30 de milioane de dolari din tenis, în timp ce veniturile lui Halep s-au ridicat la 22,5 milioane de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite