Wotte, oprit cu bodyguarzii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mark Wotte trăieşte o adevărată umilinţă la Universitatea Craiova! Deşi în acte este în continuare antrenorul oltenilor, patronul Adrian Mititelu i-a interzis să mai vină la stadion şi să se apropie de jucători.

Calvarul olandezului a început după eşecul cu Internaţional Curtea de Argeş (1-3). Antrenorul de 49 de ani a venit duminică la cantonamentul din Lunca Jiului pentru a conduce antrenamentul. Când a dat să intre pe poarta bazei însă a fost oprit de bodyguarzi! A forţat intrarea, dar i s-a spus clar că are accesul interzis în incintă. Antrenamentul a fost condus de Trică, la fel cum s-a întâmplat şi ieri.

Acuzat că a fost la femei

Wotte a încercat insistent să ia legătura cu Mititelu în ultimele două zile, dar degeaba. Finanţatorul „juveţilor" nu mai vrea să audă de olandez, dar nici nu-l poate da afară fiindcă trebuie să-i dea despăgubiri de peste 100.000 de euro. Oficial, Wotte şi asistentul său, Gerard van Ruitenburg, au fost suspendaţi din funcţii timp de 30 de zile.

"Sunt şocat de ce se întâmplă. Mititelu m-a felicitat după meciul cu FC Vaslui, iar acum nu-mi răspunde la telefon", ne-a explicat Wotte. Clubul din Bănie a remis ieri un comunicat în care a menţionat că Wotte a fost suspendat pentru „fapte grave de indisciplină şi pentru lipsă de profesionalism". Surse autorizate au dezvăluit că Mititelu are informaţii conform cărora olandezul ar fi petrecut noaptea dinaintea meciului cu Internaţional cu o femeie. Nu este însă exclus ca această poveste să fie de fapt o intoxicare menită să-l discretizeze pe Wotte.

Balaci, din vară

Delegaţia Ştiinţei a plecat ieri spre Piatra Neamţ, în vederea meciului de mâine cu Ceahlăul, dar Wotte n-a fost luat în autocar! Astfel, contra nemţenilor, echipa va fi condusă de Eugen Trică, însă, în acte, fostul secund George Biţă va figura ca "principal" întrucât mijlocaşul n-are licenţă Pro. Din vară, Ilie Balaci e favorit să fie manager general, mai ales că "Minunea Blondă" şi-a reziliat contractul cu Al-Kazma (Kuweit).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite