Wotte: „Mititelu e autoritar! Dacă vroiam curve rămâneam în Olanda“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul suspendat al Universităţii Craiova, Mark Wotte, s-a confesat jurnaliştilor olandezi, scoţând în evidenţă autoritatea patronului Adrian Mititelu.

Wotte crede că finanţatorul Ştiinţei s-a panicat şi din acest motiv l-a suspendat din funcţie.

„Patronul Adrian Mititelu e autoritar şi nu acceptă să fie contrazis! Adevăratul motiv pentru care m-a suspendat e că el a intrat în panică, deşi mai sunt patru etape de jucat. Mi se pare ciudat, deoarece suntem la patru puncte de linia roşie, iar când am venit la echipă diferenţa era de numai un punct. Mai am încă 15 luni de contract, dacă nu mă mai lasă să antrenez, măcar să mă plătească!“, a spus Mark Wotte, citat de gsp.ro.

Olandezul a dorit să-şi spună şi punctul de vedere legat de acuzaţiile clubului cum că ar fi petrecut seara dinaintea meciului cu Internaţional în alt hotel, cu două femei aduse de un apropiat al grupării argeşene.

Ştiu că totul a plecat de la Mititelu şi de la un om de-al lui, este foarte urât ce se întâmplă. Nu am păţit aşa ceva în toată carieră mea. Am un CV curat şi sunt un antrenor care pune preţ pe profesionalism, lucru care la Craiova nu e respectat. Dacă vroiam curve nu veneam până aici. Rămâneam în Olanda. Am înţeles că sunt probleme la Craiova şi că şi alţi antrenori au păţit astfel de lucruri. Aceste poveşti nu fac bine clubului, imaginea lui va fi afectată“, a mai spus Wotte, pentru cancan.

Am întâlnit şi oameni de calitate acolo, iar jucătorii şi fanii nu au nicio vină. Nu aş vrea ca acest scandal să afecteze procesul de licenţiere a clubului“, a încheiat Mark Wotte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite