Wimbledon 2015: vom avea un român în finală! Victorie fantastică pentru Mergea şi Bopanna, care vor juca în semifinale contra perechii Tecău - Rojer!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău şi Florin Mergea se vor înfrunta în semifinale la Wimbledon!
Horia Tecău şi Florin Mergea se vor înfrunta în semifinale la Wimbledon!

Florin Mergea şi Rohan Bopanna s-au calificat în semifinalele turneului de dublu de la Wimbledon, după un succes în faţa fraţilor Bryan, cel mai bun dublu din istoria tenisului.

Florin Mergea şi Rohan Bopanna sunt de neoprit! Perechea româno-indiană a trecut în patru seturi de Mike şi Bob Bryan, gemenii care domină de ani buni turneele de dublu şi care erau favoriţii numărul unu la Wimbledon.

Mergea şi Bopannna s-au impus în patru seturi, scor 5-7, 6-4, 7-6, 7-6! Mergea a încheiat meciul cu un as din al doilea serviciu!

Florin Mergea şi Rohan Bopanna şi-au asigurat un premiu de 85.000 de lire sterline. În semifinale ei vor juca împotriva lui Horia Tecău şi a olandezului Jean Julien Rojer. Indiferent de deznodământ e clar că România va avea un reprezentant în finala de dublu masculin la Wimbledon. 

Mergea şi Bopanna sunt în formă excelentă. Ei vin după două finale câştigate, la Madrid şi la Stuttgart. Pe de altă parte, Tecău a reuşit să câştige ultimele meciuri în care şi-a întâlnit fostul partener.

Florin Mergea şi Horia Tecău au format o echipă în anii de juniorat şi mai târziu, câştigând chiar la Wimbledon titlul, la juniori. Acum, cei doi mai joacă de aceeaşi parte a fileului doar în meciurile de Cupa Davis. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite