Weekend important pentru tenisul masculin: echipa de Cupa Davis joacă la Belarus. Programul meciurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău
Horia Tecău

Echipa de Cupa Davis a României întâlneşte în acest weekend Belarus în primul tur al Grupei I, zona Europa / Africa. Meciurile vor fi transmise de Digi Sport şi Dolce Sport.

Căpitanul nejucător al României, Andrei Pavel, a convocat următorul lot: Marius Copil (129 ATP), Adrian Ungur (313 ATP), Horia Tecău (18 în clasamentul de dubul) şi Nicolae Frunză (524 în clasamentul de dublu). Ultimul a făcut deplasarea la Minsk, întrucât Florin Mergea a optat să facă o pauză după Australian Open, acuzând probleme medicale.

Lotul Belarusului e format din: Ilia Ivaşka (175 ATP), Egor Gherasimov (341 ATP) şi Max Mîrnîi (25 în clasamentul de dublu).

„Am venit la Minsk cu o echipă mare, suntem optimişti şi ştim că e un meci foarte important pentru noi. Horia Tecău a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice şi suntem foarte mândri de el şi de coechipierul lui de la Olimpiada şi de la Cupa Davis, Florin Mergea, care, din păcate, n-a putut veni cu noi. Oricum, Horia a jucat foarte bine, în trecut, alături de Marius Copil în Cupa Davis. Aşa că suntem gata de meci“, a declarat Andrei Pavel.

Programul meciurilor

*Vineri, ora 10.00: Ivaşka – Ungur, urmat de Gherasimov – Copil

*Sâmbătă, ora 12.00: Egor Gherasimov / Max Mirnîi – Nicolae Frunză / Horia Tecău

*Duminică, ora 10.00: Ivaşka – Copil, urmat de Gherasimov – Ungur

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite