Wayne Rooney, martorul unei tragedii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Wayne Rooney a câştigat titlul de "Jucătorul anului" în Anglia. Alături de fratele său geamăn şi de prietenul şi jucătorul lui Chelsea, Ashley Cole, a sărbătorit  într-un club de noapte din Londra. Petrecerea s-a încheiat tragic pentru un turist portughez de numai17 ani, el murind din cauza unei supradoze de cocaină

În acelaşi club se aflau starul lui Manchester United Wayne Rooney alături de fratele său geamăn Graeme, fundaşul lui Chelsea Ashley Cole, dar şi un turist portughez care a murit în toiu distracţiei din cauza supradozei de cocaină. Poliţia a reţinut un bărbat de 37 de ani care furniza droguri de risc maxim în acel club, mai precis cocaină. După scandalul iscat, cei doi fraţi Rooney alături de Cole au părăsit discoteca păziţi de bodyguarzii clubului. declarând că nu ştiu nimic. "Nu am văzut nimic şi nu ştiu de nici un incident", a declarat poliţiei, Rooney.

Fundaşul lui Chelsea, Ashley Cole, sărbătorea şi revenirea pe teren după o accidentare la gleznă care l-a ţinut departe de gazon timp de trei luni.


Printre cei care frecventează clubul se numără şi Prinţul Harry şi Prinţul William.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite