Walter Zenga, dat afară de Sampdoria Genova! A plecat în Dubai fără să anunţe pe nimeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Walter Zenga
Walter Zenga

Tehnicianul Walter Zenga a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei Sampdoria Genova, după înfrângerea din partida cu AC Fiorentina, scor 0-2.

Tehnicianul Walter Zenga a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei Sampdoria Genova, după înfrângerea din partida cu AC Fiorentina, scor 0-2, din etapa a XII-a a campionatului Italiei, a anunţat, luni, site-ul calciomercato.com.În plus, antrenorul şi-a luat un concediu de câteva zile şi a plecat în Dubai fără să anunţe pe nimeni. 

Conform sursei citate, pe lista înlocuitorilor lui Zenga se află Vincenzo Montella, Cesare Prandelli, Luigi Delneri şi Eugenio Corini.

Walter Zenga a preluat-o pe Sampdoria Genova la 4 iunie, iar în 12 etape a înregistrat patru victorii, patru remize şi patru înfrângeri. În acest sezon, Sampdoria a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, iar eşecul cu Vojvodina Novi Sad din preliminarii i-a făcut pe suporteri să-l conteste de la început. 

Zenga, în vârstă de 55 de ani, a mai pregătit în cariera sa echipele New England Revolution, Brera, FC Naţional, Steaua Bucureşti, Steaua Roşie Belgrad, Gaziantepspor, Al Ain, Dinamo Bucureşti, Catania, US Palermo, Al Nasr (Arabia Saudită), Al Nasr (Emiratele Arabe Unite) şi Al Jazira. Ca jucător, Zenga a evoluat în perioada 1994-1996 la Sampdoria Genova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite