„Vulcanul“ Rădoi: antrenorul Stelei a povestit ce le-a spus jucătorilor la pauza meciului cu Trencin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Prima victorie oficială din cariera tehnicianului de 34 de ani a venit după un discurs acid pe care acesta l-a ţinut între cele două reprize, la Zilina.

Steaua s-a impus în faţa campioanei Slovaciei, AS Trencin, şi a făcut un pas uriaş spre turul următor din preliminariile Ligii Campionilor.

Dincolo de rezultat, prestaţia bucureştenilor din partea secundă a fost cea mai bună de când Mirel Rădoi a fost instalat pe banca tehnică. La finalul meciului cu AS Trencin, tânărul tehnician a povestit la sport.ro care a fost cheia acestei transformări.

Ce a spus?

„În prima repriză, n-am jucat ceea ce ne-am propus. Ne-a fost teamă şi nu înţeleg de ce. Noi avem mai multă experienţă decât Trencin. Am încercat să ţinem mai mult de minge, dar o dată cu intrarea celor din repriza a doua,  jocul a prins consistenţă. Am introdus fotbalişti care pot scoate om din joc. La pauză, le-am spus jucătorilor că prefer să pierd cu 2-1 decât să fac 0-0. Sper ca la meciul retur să nu fie probleme. O să ne fie mai greu pentru că vom simţi lipsa suporterilor. Am face o mare greşeală să ne credem deja calificaţi“, a spus Rădoi.

El a comentat şi transferul lui Tade, titularizat la Zilina, şi a vorbit şi despre următoarele mişcări ale Stelei în perioada mercato. „Tade a făcut un joc foarte bun. Cred că şi-a arătat valoarea, asta dacă se mai îndoia cineva de el. Gigi Becali e mereu aproape de echipă. Cât timp e aproape de noi, nu vor fi probleme. Am avut mare încredere în jucătorii mei. Vom vedea dacă vor mai veni jucători. Dacă nu, vom continua cu ce avem, ne putem baza pe acest lot“, a încheiat antrenorul Stelei.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite