Vor să-i îngheţe sub Pietricica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milisavljevici (stânga) şi colegii săi speră la calificare
Milisavljevici (stânga) şi colegii săi speră la calificare

Formaţia italiană Lazio, unde evoluează şi internaţionalul român Ştefan Radu a fost avertizată de site-urile de meteorologie şi de „spionii" din România că va urma să tremure de frig la Piatra Neamţ. Romanii vor evolua în această seară, cu Vaslui, în grupele Ligii Europa, pe Stadionul Ceahlăul.

La ora partidei, s-au anunţat temperaturi sub 0 grade Celsius, cu şanse de ninsoare, asta spre deosebire de clima cu care au fost învăţaţi lazialii în Italia. „Seara sunt între -2 şi -5 grade Celsius. Noi suntem deja obişnuiţi cu asemenea temperaturi, aşa că vom avea un avantaj important. Rezultatul unui meci poate fi decis şi de asemenea aspecte", a declarat Adailton.

10.000 de euro de om la victorie

Galben-verzii joacă diseară cel mai important meci din istoria clubului. Porumboiu ştie acest lucru, motiv pentru care le-a promis fotbaliştilor o primă de câte 10.000 de euro la victorie. Cu un succes în compania lazialilor, vasluienii vor fi calificaţi în primăvara europeană în proporţie de 99%. Un eşec pentru gazde însă ar pune în pericol nu doar calificarea, ci şi postul lui Viorel Hizo, care riscă demiterea dacă Vasluiul va pierde cu Lazio. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite