Voluntari – Târgu-Mureş 0-2: „mama răniţilor“ i-a scos şi pe mureşeni din criză. Pentru ce luptă cele două echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu a bifat un alt eşec cu FC Voluntari
Gigi Mulţescu a bifat un alt eşec cu FC Voluntari

Penultimul meci din etapa cu numărul 21 s-a încheiat cu un rezultat aşteptat în faţa unor tribune goale în „Ştefan cel Mare“.

FC Voluntari, „porumbelul păcii“ în Liga I, o echipă incapabilă parcă să câştige, a cedat punctele şi în partida cu ASA Târgu-Mureş.

Jazvici a deschis scorul (14), iar Axente l-a majorat din penalty (24), iar oaspeţii au bifat primul succes după patru partide fără victorie în campionat.

Rezultatul menţine FC Voluntari pe penultimul loc cu doar o victorie şi 12 puncte. ASA Târgu-Mureş ocupă ultimul loc de play-off, 6, cu 31 de puncte.

Gigi Mulţescu (antrenor Voluntari) - „Am luat goluri din cauza unor stângăcii ale noastre din prima repriză, dar şi a şansei de care au avut parte adversarii. Penalty-ul a fost acordat foarte uşor, trebuia să fie fault pentru noi şi cartonaş. În prima repriză, jocul nostru a suferit. Cu toate astea, şi cu toate erorile de arbitraj, în repriza a doua a fost un antrenament cu public. Maniera de arbitraj a fost incalificabilă, i-a luat până şi mingea unui jucător de-ai mei. Mai trebuia să ia mingea şi să dea gol, atunci îl şi felicitam. Sunt promovaţi nişte arbitri care nu au valoare de Divizia A şi fac praf toate meciurile. Noi, din şapte meciuri, am fost nedreptăţiţi în şase. Să joci contra 14 e greu. Greşesc, au fost 12, pentru că tuşierii au mai încercat să semnalizeze. Mi-au şi spus că au încercat să semnalizeze, i-au spus şi în cască, dar nu a vrut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite