Volan cu diamante pentru McLaren

McLaren Mercedes se va înscrie în nota de extravaganţă şi lux care înconjoară Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, din acest weekend. Volanele pe care Jenson Button şi Lewis Hamilton le vor ţine în mâini pe circuitul monegasc vor fi înscrustate cu diamante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pietrele preţioase, prelucrate de celebra firmă Steinmetz, marchează astfel victoriile obţinute de cei doi piloţi ai echipei în sezoanele precedente, Lewis în 2008 şi Jenson în 2009, atât în Campionatul Mondial cât şi la Monaco.

Astfel, Hamilton va avea încrustat cu diamante „08" pe volanul său, iar Button „09". De asemenea Steinmetz a pregătit un „tuning" de lux şi pentru căştile cu care cei doi vor concura în Principat. Acestea vor fi scoase la licitaţie după cursă, urmând ca fondurile obţinute să fie destinate unor scopuri caritabile.

„Am câştigat în 2008 la Monaco purtând o cască încrustată cu diamante Steinmetz şi sper să-mi aducă noroc şi anul acesta", a declarat Hamilton.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările