Vocabular de fotbalist: Florin Costea s-a încurcat în cuvinte la o frază simplă. „Ăsta are ceva la cap, trebuia să-i verific IQ-ul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea (stânga)
Florin Costea (stânga)

E ştiut faptul că mulţi jucători au carenţe mari în ceea ce priveşte educaţia. Totuşi, unii mai şi progresează, după ce ajung la un nivel mai înalt. Nu e şi cazul lui Florin Costea, care a dovedit că are mari probleme în a se exprima.

Florin Costea e în continuare în căutarea unui club, deşi a fost pus pe liber de Steaua la începutul sezonului. Atacantul de 27 de ani a vorbit despre situaţia sa în acest moment, însă ideea sa s-a pierdut din cauza modului în care s-a exprimat în faţa camerei.

„Am jucat şi la Steaua cât am jucat, important e că jucam, acum nu mai joc şi important e să joc“, a fost fraza prin care Costea şi-a început discursul la Dolce Sport.

Când a devenit mai coerent, fotbalistul a expus planurile sale de viitor: „Şi Chiajna e o variantă pentru mine, orice echipă care mă doreşte e o variantă, vom vedea la sfârşitul săptămînii ce voi alege. Mi-am dorit foarte mult să plec în străinătate, dar, din păcate, e foarte greu. E foarte greu să pleci, mai ales dacă nu joci, voi vedea. Am şi două-trei oferte din străinătate. Dacă nu se realizează săptămîna aceasta, cu siguranţă voi juca în ţară“.

L-a şocat pe Gigi

Fără a fi un etalon în materie de inteligenţă, Gigi Becali a povestit că Florin Costea l-a şocat într-o discuţie faţă în faţă, atunci când cei doi au vorbit despre rezilierea contractului atacantului cu Steaua.

„Ce să plec, bre? Am investit bani în casă, vreau să mă însor, am nevoie de bani. Dă-mi şi mie 100.000, hai 50.000, acolo! Până la urmă i-am dat drumul să plece liber, fără să-i mai cer bani! Ăsta are ceva la cap, trebuia să-i verific IQ-ul, te doare mintea cu ăsta“, a spus Becali despre Costea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite