Vivi Răchită şi-a dat demisia de la Petrolul după înfrângerea cu Chiajna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul Ploieşti-Concordia Chiajna
Petrolul Ploieşti-Concordia Chiajna

Managerul Petrolului Ploieşti, Valeriu Răchită, şi-a anunţat miercuri noapte demisia de la club, în urma înfrângerii surprinzătoare suferite, acasă, contra Concordiei Chiajna. Alături de Răchită a demisionat şi preşedintele Alexandru Crângu

Contestat de ceva vreme de o parte a galeriei petroliste, Vivi Răchită a luat decizia de a renunţa la funcţia de manager deţinută la club. Anunţul a fost făcut miercuri noapte, printr-un comunicat postat pe site-ul Petrolului la ora 23.23. Alături de Răchită şi-a prezentat demisia şi preşedintele clubului, Alexandru Crângu.

CITIŢI ŞI:

Petrolul, învinsă de puterea paranormalului

Valeriu Răchită a demisionat de la Petrolul

Lovitură de teatru! Petrolul - Concordia 3-1 în minutul 84, 3-4 la final FOTOGALERIE

„Ca urmare a rezultatelor nefavorabile din ultima perioadă, precum şi a reacţiei spectatorilor de după înfrângerea din partida cu Concordia Chiajna, preşedintele Alexandru Crângu şi antrenorul principal Valeriu Răchită au decis să se retragă din funcţiile ocupate. «Considerăm că, pentru bunul mers al proiectului început aici, este momentul să facem un pas în spate. Vom acorda tot sprijinul nostru viitoarei conduceri pentru ca, din punct de vedere organizatoric, lucrurile să decurgă normal în continuare», au precizat oficialii petrolişti. Zilele următoare va fi anunţată noua conducere tehnica a formaţiei ploieştene.“, este textul publicat pe fcpetrolul.ro.

Decizia a venit în urma partidei Petrolul - Concordia, din etapa 22 a Ligii 1, meci în urma căruia spectatorii prezenţi pe „Ilie Oană“ au scandat, minute în şir, „demisia!“. Răchită nu a luat parte nici la conferinţa de presă de după meci, lăsându-l pe secundul Negoiţă.

Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna s-a terminat 3-4, după ce, în minutul 84, gazdele conduceau cu 3-1.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite