Viscolul amână meciul de rugby România - Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prognoza meteo anunţată pentru sfârşitul săptămânii a obligat Federaţia Română de Rugby să solicite amânarea meciului pe care "stejarii" urmau să-l dispute sâmbătă, la Bucureşti, cu Ucraina. Întâlnirea va fi reprogramată.

Spre deosebire de partida România - Portugalia (15-7), care s-a putut desfăşura sâmbătă - gazonul a fost protejat de un strat de zăpadă, suprafaţa de joc fiind degajată dimineaţa, cu câteva ore înainte de meci -, terenul de la "Arcul de Triumf" a fost afectat de ger în zilele care au urmat. FRR a mulţumit pentru sprijin autorităţilor şi reprezentanţilor unor cluburi de rugby din Timişoara, Mangalia şi Constanţa, însă nici pentru aceste oraşe prognoza meteo nu face posibilă disputarea partidei acolo. În aceste condiţii, s-a solicitat forului continental (FIRA-AER), cel care patronează Cupa Europeană a Naţiunilor, amânarea disputei cu Ucraina. Aceasta va avea loc, cel mai probabil, în luna iunie, când la Bucureşti va avea loc IRB Nations Cup.

Este de amintit că şi anul trecut meciul Ucraina - România a fost amânat din aceleaşi motive, el disputându-se vara trecută. De asemenea, în 2010 gerul şi zăpadă au cauzat reprogramarea întâlnirii România - Spania, contând tot pentru CEN.

Echipa de rugby a României va rămâne în cantonament la Izvorani până la sfârşitul săptămânii.  

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite