Virginia Ruzici face un pronostic pentru finala de la Roland Garros: „Simona o va surprinde pe Şarapova!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Virginia Ruzici consideră că Simona Halep o poate învinge pe Maria Şarapova în finala turneului de la Roland Garros, caz în care ar deveni a doua jucătoare din România care se impune pe zgura pariziană.

Fosta mare jucătoare o laudă pe Halep pentru modul cum a gestionat fiecare partidă disputată în această ediţie la Roland Garros, remarcând că sportiva pe care o manageriază nu a pierdut niciun set până acum.

"Este impresionantă Simona. Şi-a gestionat bine nervozitatea pe parcursul turneului şi a reuşit să câştige fiecare meci în două seturi. Ştiam că într-o zi va ajunge în finala de la Roland Garros o alta româncă", a spus Ruzici la Dolce Sport, ea fiind prima jucătoare din România care s-a calificat în finala Openului Franţei şi chiar a câştigat-o în 1978.

Ruzici, care este în prezent managerul Simonei, ştie ce strategie trebuie să aplice jucătoarea noastră pentru a triumfa la Paris. "Trebuie să fie agresivă. Să joace complet eliberată. Cred că finala pierdută la Madrid îi va folosi în finală. Simona este mai proaspătă decât Şarapova, care este favorita pe hârtie a acestei finale. Eu sunt convinsă că Simona va juca cel mai bunt tenis în finală şi ne va surprinde", a mai precizat Ruzici.

Până acum, Şarapova şi Halep s-au întâlnit de trei ori în circuitul feminin, scorul fiind net favorabil rusoaicei, care conduce cu 3-0. Ultima partidă dintre cele două adversare din finala de la Roland Garros s-a desfăşurat luna trecută, la Madrid, când Şarapova a învins-o pe Halep în finală, în trei seturi, scor 1-6, 6-2, 6-3.

CITIŢI ŞI:

Românii de pretutindeni, alături de Simona Halep. Militarii din Afganistan i-au transmis mesaje de susţinere

Simona Halep, fata de aur a României. Povestea de succes a campioanei noastre, o tânără de 22 de ani care a uimit planeta

VIDEO Halep-Mania: Simona a fost aplaudată frenetic în plenul Parlamentului din Republica Moldova

Avertisment pentru Halep. De ce a fost comparată Şarapova de către mama lui Andy Murray cu „un pliculeţ de ceai“

Încurajări de la o legendă: ce mesaj formidabil a primit Simona Halep din partea Nadiei Comăneci

Antrenorul lui Halep îşi pune eleva în gardă înainte de finală: „Şarapova o va ucide“. Ce n-ar trebui să facă Simona

Cum s-a născut o stea: pe ce loc era Halep, anul trecut şi ce a făcut de atunci. Simona a dezvăluit momentul decisiv

Halep e la un pas de a scrie istorie: de ce rezultat are nevoie pentru a realiza o dublă performanţă formidabilă

Adevărul Live - mesaj către politicieni: Lăsaţi-o în pace pe Simona Halep!

Prima declaraţie a Simonei Halep, după calificarea, în premieră, în finala de la Roland Garros

FOTO Simona Halep, în finala de la Roland Garros. Românca e noul număr 3 mondial, după ce-a învins-o în semifinale pe Andrea Petkovici

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite