Virgil Stănescu: „Familia şi cariera se completează frumos în viaţa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Stănescu, preşedintele Steaua CSM EximBank
Virgil Stănescu, preşedintele Steaua CSM EximBank

Preşedintele-jucător al echipei de baschet Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, a acceptat invitaţia prezentatoarei de televiziune Adela Diaconu şi a vorbit deschis despre viaţa sa profesională şi personală.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Nova TV, fostul căpitan al naţionalei de baschet a României a povestit că îşi găseşte forţa, sprijinul şi resursele pentru o viaţă profesională activă şi împlinită în familia sa. Virgil Stănescu a declarat că cei doi copii şi soţia sa îi dau forţa să ducă la bun sfârşit toate proiectele profesionale şi umanitare în care se implică: „Suntem un tot unitar. Seara, abia aştept să ajung acasă în sânul familiei pentru a afla cum a fost ziua pentru fiecare din noi. Sunt fericit că viaţa de familie şi cariera mea se completează atât de frumos“.

Prin proiectele sale, preşedintele-jucator al echipei Steaua CSM EximBank urmăreşte să atragă cât mai mulţi copii spre sport, fenomen care pentru el este un stil de viaţă: „În şcoli, din păcate nu se mai pune accentul pe acest domeniu şi riscăm să devenim un popor de oameni obezi şi bolnavi. Nici performanţa nu mai generează personalităţi pe care tinerii să îi ia drept exemplu. Non-valorile sunt promovate intens şi e păcat pentru că ele sunt luate drept exemplu. Cariera clădită prin muncă, seriozitate şi ambiţie nu se compară cu o apariţie efemera la televizor... Fără sport suntem un popor sărac din toate punctele de vedere“, a conchis Virgil Stănescu.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Virgil Stănescu şi Ruxandra Dragomir, premiaţi pentru excelenţă în sport

Preşedinte-jucător la Steaua EximBank, Virgil Stănescu e pictor în devenire

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite