Viorel Moldovan: „Ţintim doar victoria cu Universitatea Craiova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moldovan este conştient de valoarea oltenilor
Moldovan este conştient de valoarea oltenilor

În etapa a XXI-a a Ligii I la fotbal, FC Braşov va întâlni, sâmbătă, de la ora 15.00, la Turnu Severin, pe Universitatea Craiova.

Pentru „stegari" urmează o perioadă foarte grea, cu meciuri din trei în trei zile. Astfel, după Craiova, FC Braşov va întâlni, marţi, pe Internaţional Curtea de Argeş, iar apoi va urma deplasarea de la Piatra Neamţ, programul infernal urmând să se încheie cu meciul din Cupa României, cu FC Vaslui.

Ne aşteaptă un program extrem de încărcat şi depinde numai de noi dacă vom trece cu bine de aceste partide. În etapa din weekend întâlnim un adversar aflat în disperare de puncte şi nu ne va fi deloc uşor. Locul ocupat de Craiova în clasament este mincinos, întrucât adversarul nostru este extrem de valoros.

 Oltenii au jucători foarte talentaţi, tineri şi ambiţioşi, cu o mare dorinţă de afirmare. Rivalii noştri au fotbalişti buni, tehnici, care pot decide în orice moment soarta unei partide.

Sper să speculăm perioada mai proastă prin care trece Craiova şi mergem la Severin doar cu gândul la victorie. Trebuie să abordăm meciul cu încredere şi să ne facem jocul nostru", a declarat antrenorul formaţiei de la poalele Tâmpei, Viorel Moldovan.

Pentru confruntarea cu Universitatea Craiova, tehnicianul braşovenilor se confruntă cu unele probleme de lot. Astfel, Mihai Roman acuză dureri la genunchi, în timp ce peruanul Landauri are o contuzie, iar Oros şi Măldărăşanu sunt în recuperare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite