Violenţe la U Cluj - FC Hermannstadt între forţele de ordine şi suporteri. Jandarm lovit cu scaunul în cap VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spre finalul partidei U Cluj - Hermannstadt au avut loc incidente care au dus la intervenţia în forţă a forţelor de ordine. Suporterii clujeni i-au cerut demisia lui Bogdan Lobonţ.

Potrivit Jandarmeriei Cluj, în minutul 88 al meciului din prima manşă a barajului pentru Liga I, un suporter al echipei Universitatea Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, alţi aproximativ 15 suporteri ai gazdelor au pătruns pe pista de alergare.

Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care, un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ. El a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii amănunţite.

Partida a fost întreruptă timp de două minute de arbitrul Andrei Chivulete, mai apoi a fost reluată şi s-a pus, în cele din urmă, punct celor 90+3 minute de prelungiri.

Imagine indisponibilă

Pe stadionul Cluj Arena s-a disputat, duminică, prima manşă a meciului de baraj pentru accederea în Liga 1 dintre echipele ”U” Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu, scor 0-2.

Hermannstadt a câştigat cu 2-0 pe Cluj Arena, cu U Cluj, în turul barajului de promovare/menţinere în Liga 1 Betano. Meciul retur se va disputa la 12 iunie, tot de la ora 18.00, la Sibiu. Golurile au fost marcate de Petrescu ’79 şi Tsoumou ’80. Meciul s-a disputat în faţa a 25.664 spectatori. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite