Vine vacanţa mai devreme în Liga 1?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Răducan a fost primul care a cerut scurtarea finalului acestui sezon
Narcis Răducan a fost primul care a cerut scurtarea finalului acestui sezon

Oţelul şi CFR Cluj au solicitat oficial FRF ca etapa a 20-a şi turul semifinalelor Cupei României, programate în decembrie, să se dispute în primăvara anului viitor.

BodyDouă cluburi din Liga 1 au trimis cereri către FRF solicitând scurtarea sfârşitului de sezon. “FC Oţelul Galaţi solicită Federaţiei Române de Fotbal reprogramarea manşei întîi a semifinalelor Cupei României - Timişoreana în primăvara anului 2013. De asemenea, solicităm şi Ligii Profesioniste de Fotbal mutarea etapei a XX-a a Ligii I, tot în primăvară, pentru o ierarhizare clară şi logică a campionatului naţional”, este cererea făcută de Oţelul Galaţi, pe care a repetat-o şi campioana CFR Cluj.

“Am făcut aceste cereri deoarece avem foarte mulţi jucători indisponibili din cauza problemelor medicale, iar o semifinală de Cupa României, eveniment de prim rang, trebuie să beneficieze de concursul tuturor factorilor. De asemenea, prelungirea sezonului de toamnă al Ligii I va face ca problemele de lot să se accentueze. Or acest lucru va conduce la o calitate scăzută a jocurilor oficiale, ceea ce va afecta interesul general pentru fenomen. Este şi o formă de respect necesară faţă de publicul spectator”, a declarat Narcis Răducan, directorul general al Oţelului, pentru gsp.ro.

Turul semifinalelor Cupei României, care programează meciurile Oţelul – Petrolul şi CFR Cluj – Astra, ar trebui să se dispute pe 12 decembrie, iar etapa a 20-a a Ligii 1 ar trebui să aibă loc în weekendul 15-16 decembrie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite