Vin zile grele pentru Victor Piţurcă: FIFA vrea capul selecţionerului după condamnarea sa în Dosarul „Valiza”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă ar putea fi somat de FIFA să-şi încheie socotelile cu echipa naţională a României FOTO Cosmin Iftode
Victor Piţurcă ar putea fi somat de FIFA să-şi încheie socotelile cu echipa naţională a României FOTO Cosmin Iftode

FIFA ar fi expediat pe adresa FRF o scrisoare prin care oficialii forului internaţional îi atenţionează pe conducătorii fotbalului românesc că Victor Piţurcă nu va putea sta pe banca echipei naţionalei la ultimele patru meciuri din preliminarii din cauza condamnării în Dosarul „Valiza”.

Condamnarea lui Victor Piţurcă la un an de închisoare cu suspendare în Dosarul „Valiza” nu a rămas fără ecou la FIFA. Forul condus de Sepp Blatter a luat la cunoştinţă pedeapsa primită de selecţionerul României şi ar fi trimis către FRF o înştiinţare potrivit căreia Piţurcă nu va avea dreptul să stea pe banca tricolorilor la ultimele patru meciuri din preliminarii, informează gsp.ro.

Această scrisoare venită din partea FIFA a produs multă rumoare la FRF, care încearcă să întârzie cât mai mult posibil publicarea conţinutului acelei scrisori. Dacă FIFA a somat FRF să-i interzică lui Piţurcă să mai stea pe banca naţionalei în această toamnă, tricolorii ar putea fi coordonaţi din tribune de selecţioner. Mai mult decât atât, dacă FIFA o va cere, este posibil ca angajamentul antrenorului cu naţionala României să fie reziliat de către FRF.

Şi pentru ca situaţia să fie şi mai ambiguă, purtătorul de cuvânt al FRF, Dan Bărgăoanu, a menţionat: „Nu ştiu dacă a venit vreo comunicare de la FIFA, dar mie nu mi s-a solicitat să anunţ nimic în mod public, pe site-ul federaţiei.”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite