Viitorul nu va mai juca la Chiajna. Hagi va investi un milion de euro într-o arenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Stadionul din Chiajna găzduieşte în actualul sezon două echipe din Liga I. Pe lângă Concordia, pe singurul gazon sintetic din prima divizie mai joacă şi FC Viitorul. Iar din sezonul viitor şi-au anunţat prezenţa acolo şi cei de la FC Voluntari.

În aceste condiţii, Gheorghe Hagi, patronul şi antrenorul celor de la Viitorul, a spus, prezent fiind în studioul emisiunii “Digi Sport Special”, că echipa sa îşi va schimba “casa” din nou, odată cu viitorul sezon al Ligii I. “Încercăm să facem stadionul la noi, la Ovidiu, acolo unde este şi Academia. Până la vară va fi gata. Trebuie să mai investim cam un milion de euro pentru ca să fie omologat şi să jucăm acolo meciurile de acasă din viitorul campionat”, a spus Hagi la Digi Sport.

Întrebat de ce nu a insistat ca echipa sa să joace la Constanţa, Hagi a replicat: “N-am cerut niciodată stadionul. Am jucat acolo în primul an, cât am putut, apoi am fost nevoit să-mi caut alt stadion, care să îndeplinească criteriile legate de nocturnă, încălzire şi alte cerinţe. Am avut o propunere să vin la Bucureşti, să vin la Voluntari mai exact, am acceptat şi asta a fost. Cei de la Constanţa nu mi-au propus nimic”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite