Viitorul Stelei s-a decis la Rahova: Gigi Becali le-a oferit putere deplină lui Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Managerul şi antrenorul Stelei, la prima vizită la Gigi Becali FOTO Cosmin Iftode
Managerul şi antrenorul Stelei, la prima vizită la Gigi Becali FOTO Cosmin Iftode

UPDATE Patronul Stelei, Gigi Becali, care se află închis la Penitenciarul Rahova, i-a chemat în vizită pe managerul Mihai Stoica şi antrenorului Laurenţiu Reghecampf pentru a discuta despre viitorul echipei.

UPDATE Incertitudinea care a planat în privinţa rămânerii lui Reghecampf la Steaua a fost clarificată. Tehnicianul va pregăti în continuare echipa roş-albastră "Am un mesaj de la Gigi Becali: Steaua va fi condusă de Laur şi de mine, vokm avea putere maximă. Nimeni din familia lui Gigi nu are voie să mai vorbească de Steaua şi dacă cineva vorbeşte despre Steaua, o face în nume propriu. Al doilea lucru foarte clar este următorul: Gigi Becali îşi va respecta cuvântul milimetric. În rest, la orice întrebare răspunsul este acelaşi: Gigi Becali este el", a spus Mihai Stoica după ce a plecat de la Rahova.

După condamnarea lui Gigi Becali la trei ani de închisoare, gurile rele au susţinut că Steaua va avea viaţă grea. Înşişi jucătorii lui Reghecampf s-au plâns că fără patron, echipei îi va fi foarte greu să reziste. Totuşi, chiar şi din spatele gratiilor, Becali demonstrează că nu poate rămâne indiferent faţă de echipa sa, deşi trăieşte cea mai mare dramă a vieţii sale.

Patronul i-a chemat la Rahova pe Mihai Stoica şi pe Laurenţiu Reghecampf pentru a discuta despre viitorul Stelei, informează ProSport. La aceeaşi întrevedere, cei trei vor discuta şi despre viitorul antrenorului, care, potrivit apropiaţilor săi, nu ar mai dori să continue în Ghencea. Cert este că deciziile importante vor fi luate tot de Gigi Becali, aşa cum a anunţat Mihai Stoica, iar restul prerogativelor vor fi preluate de Virgil Becali şi Teia Sponte.

CITIŢI ŞI:

Gigi Becali a ratat o şansă la libertate. Senatul a respins legea graţierii

Ce a înţeles Giovanni Becali, după ce vărul lui a ajuns după gratii: „Decât sănătos şi sărac, mai bine la puşcărie“

VIDEO Presa, câinele de pază al porţii lui Gigi Becali. Reportaj în spatele camerelor de luat vederi

Becali, sfârşit de tranziţie (un articol semnat de Cătălin Striblea despre cum condamnarea lui Gigi Becali marchează sfârşitul tranziţiei în care România se regăseşte de peste 20 de ani)

Cât va executa Gigi Becali din pedeapsa de trei ani dictată în dosarul „Schimbul de terenuri”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite