Viitorul a învins-o în deplasare pe Astra, la capătul unui meci spectaculos: trei penalty-uri ratate şi un autogol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul Constanţa a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a treia a play-off-ului Ligii I, în care cele două adversare au ratat trei penalty-uri.

Au marcat Florea '39 pentru gazde şi Chiţu '13 şi Săpunaru '21 (autogol) pentru oaspeţi.

În minutul 30, arbitrul Radu Petrescu le-a acordat un penalty oaspeţilor pentru un fault al lui Săpunaru la Coman. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Chiţu, însă Iliev a apărat. Cinci minute mai târziu, Petrescu a acordat un nou penalty echipei Viitorul, pentru un fault al lui Morais la Benzar. A executat Coman, iar Iliev a apărat din nou. În minutul 41, centralul a acordat un penalty Astrei, după un fault al lui Ţîru la Seto. Florea a trimis însă mingea pe lângă poartă.

Astra Giurgiu: Iliev - Oros (Teixeira '36), Săpunaru, Fabricio - A. Stan, Seto, Lovin (D. Niculae '62), Morais - Ioniţă, Buş, Budescu (Florea '30). Antrenor: Marius Şumudică.

Viitorul: Rîmniceanu - Benzar, Ţîru, Boli, Ganea (Rădoi '52) - Nedelcu, N. Roşu (Casap '52), Vînă - Purece (Dumitrescu '65), Chiţu, Fl. Coman. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat de asistenţii Adrian Radu Ghinguleac şi Marius Nicoară.

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat că Viitorul a obţinut cu şansă "un rezultat extraordinar". "Meciurile din play-off sunt grele. Noi am arătat tinereţea pe care o avem, începem extraordinar meciul, dar o echipă puternică cum e Astra vine peste tine.. Cu şansă am obţinut acest rezultat. Suntem fericiţi de el, mergem în continuare...Am avut tupeul să joc cu trei jucători de '98 în teren", a spus Hagi la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite