Viitorul - CSMS Iaşi 1-0: echipa lui Hagi a dat două goluri, dar unul s-a şters! Reacţia „Regelui“ vizavi de o greşeală evidentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Echipa care pierde mereu în faţa Stelei a ajuns, în acest moment, cea mai serioasă contracandidată a roş-albaştrilor în lupta pentru titlu.

Viitorul a urcat pe locul 2 în Liga I, la un punct de Steaua, după ce a trecut de CSMS Iaşi, scor 1-0 (Nimely 73). De fapt, gazdele ar fi trebuit să câştige la două goluri diferenţă, însă nici centralul Horaţiu Fesnic, nici asistenţii săi nu şi-au dat seama că balonul şutat de Iancu, în minutul 77, a depăşit linia porţii.

Eroarea brigăzii de arbitri a fost atât de evidentă, încât până şi portarul ieşenilor, Branko Grahovac, a recunoscut la final că Viitorul a mai avut un gol valabil. „Eu n-am văzut reluarea, nu am văzut la TV ce s-a întâmplat, dar eu am văzut gol. M-am gândit să-i spun arbitrului, dar a plecat de acolo la domnul Hagi la bancă pentru că a protestat şi după aia a trecut. Asta e, mie îmi place fair-play-ul. Am spus după meci, dar a plecat departe de mine. Dar i-am spus lui Iancu imediat după ce s-a terminat faza că a fost gol“, a afirmat portarul la Digi Sport.

Gabi Iancu, autorul execuţiei, a povestit şi el faza: „Eu i-am spus arbitrului că mi-a zis portarul că a fost gol, dar s-a întors şi a plecat, nu mi-a zis nimic. A fost gol, am revăzut faza, i-aş ruga să fie mai atenţi, dacă ne egala Iaşiul, golul conta foarte mult“.

Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, a fost, în schimb, mai rezervat în declaraţii: „A fost gol. S-a văzut. N-avem bani să avem tehnologie pentru linia porţii în Liga I. S-a văzut. E greu pentru arbitru“.

„Regele“ a comentat şi obiectivul echipei sale: „Nu ştiu dacă e anul Viitorului. Obiectivul a fost să egalăm performanţa de iarna trecută. Fiecare meci vrem să fie câştigat“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite