Viitorul, anunţ oficial în privinţa fuziunii cu Farul: „Începerea unui nou proiect în fotbalul constănţean”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Clubul patronat de Gică Hagi a emis, joi, un comunicat, în care informează că luni, 21 iunie, se va naşte un nou club de fotbal în oraşul Constanţa.

Oficialii celor de la Farul Constanţa, echipă aflată acum în Liga a II-a, şi cei ai clubului FC Viitorul se pare că au ajuns la o înţelegere în privinţa contopirii celor două grupări într-o singură entitate juridică. Conform unui comunicat al celor de la Viitorul, luni se va organiza o conferinţă de presă în care vor fi dezvăluite toate detaliile noului proiect.

„Vă anunţăm cu bucurie începerea unui nou proiect în fotbalul constănţean - Împreună suntem mai puternici - prin care ne dorim să fim cei mai buni!

Luni, 21 iunie, de la ora 12.00, la Sala Viena (zona SPA) de la Hotelul Iaki din Constanţa, vom organiza o conferinţă de presă la care vor participa, alături de toţi cei implicaţi în acest proiect, numeroase legende ale fotbalului constănţean precum şi reprezentanţi ai suporterilor noştri.

Pornind de la tradiţia fotbalului de la malul mării, vom îmbina trecutul cu prezentul pentru a construi viitorul şi a duce această iubire a tuturor suporterilor constănţeni la nivelul pe care cu toţii îl dorim", se precizează în comunicatul emis de Viitorul Constanţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite