VIDEO De ziua lui, Olăroiu şi-a făcut un „cadou“ de 14 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Fostul tehnician al Stelei a împlinit, azi, 44 de ani, prilej cu care a primit o serie de veşti excelente din Emirate.

Cosmin Olăroiu s-a întors în ţară, după un sezon în care a cucerit Supercupa Emiratelor, dar şi al doilea titlu consecutiv cu Al-Ain. Aceste rezultate excelente i-au îndemnat pe şefii clubului să-i oferă prelungirea contractului pe încă două sezoane. Salariul? 4 milioane de euro pe an, sumă care l-a făcut pe Oli cel mai bine plătit tehnician român la ora actuală, peste Mircea Lucescu. Acesta are un salariu de „doar“ trei milioane de euro la Şahtior Doneţk.

Având în vedere că şi-a lămurit situaţia la Al-Ain, Olăroiu a început să formeze lotul pentru sezonul viitor. În primul rând, urmează prelungirea contractului lui Rădoi până în 2015. Până atunci însă, astăzi, în ziua în care tehnicianul român a împlinit 44 de ani, oficialii clubului i-au dat antrenorului o serie de veşti excelente.

Achiziţie de marcă din Ligue 1

Al-Ain a bătut palma cu marocanul Younes Belhanda (23 de ani), cel care a bifat 30 de apariţii şi 10 goluri, la Montpellier, în prima ligă franceză, în stagiunea recent încheiată. Potrivit site-ului transfermarkt.co.uk, Belhanda e evaluat la 14 milioane de euro.

În afară de această mutare, Al-Ain a finalizat şi alte două transferuri, portarul Khalid Essa (23 de ani) şi mijlocaşul Ibrahim Diaky (31 de ani), ambii de la Al-Jazira, semnând cu campioana Emiratelor. 

VEZI FAZE SUPERBE CU YOUNES BELHANDA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite