VIDEO: Vezi cum a pilotat Schumi la Jerez

VIDEO: Vezi cum a pilotat Schumi la Jerez

Formula 1, Michael Schumacher, revenire

Germanul Michael Schumacher şi-a început marţi pregătirea în vederea revenirii în Formula 1, efectuând teste la volanul unui monopost GP2, pe ploaie, pe circuitul spaniol de la Jerez. "A fost extraordinar pentru că după multă vreme am putut pilota din nou o maşină asemănătoare celor din Formula 1", a spus Schumacher pentru autosport.com

Ştiri pe aceeaşi temă

"M-am simţit excelent pe pistă şi vreau să le mulţumesc celor din echipa mea şi celor din campionatul GP 2 pentru această oportunitate", a mai spus Schumacher.

Acesta le-a oferit inginerilor feedback-ul său referitor la maşinile care vor alerga în sezonul 2010 din GP 2 dar în acelaşi timp s-a putut reacomoda cu viteza şi genul de pilotaj de pe circuit.

"Desigur vremea nu a fost în favoarea noastră, şi mi-aş fi dorit să îmi testez reacţiile la capacitate maximă, dar a fost un test extrem de util", a încheia septuplul campion mondial care va pilota pentru Mercedes GP în sezonul 2010, după 3 ani de absenţă din Marele Circ.

Vezi mai jos cum a pilotat Schumi la Jerez


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările