VIDEO Umilinţă uriaşă! Argentina, „îngropată“ de portar, cu cea mai urâtă gafă de la CM 2018. Echipa lui Messi e  aproape de eliminarea de la Mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Argentina este cu un picior în avionul către casă, după numai două meciuri jucate în Grupa D a Campionatului Mondial.

După 1-1 în prima partidă, contra Islandei, Argentina a pierdut meciul al doilea, scor 0-3, în faţa Croaţiei. Echipa lui Messi a jucat mult sub aşteptări, starul Barcelonei fiind departe de pretenţiile cotei pe care o are. 

Dincolo de asta însă. Argentina a avut un portar, Willy Caballero (Chelsea), care a comis probabil cea mai stupidă gafă din istoria Mondialului. Caballero i-a pus mingea pe tavă lui Rebici, încercând un lob care nu i-a ieşit şi Croaţia a deschis scorul în minutul 53.

Argentina a încercat să revină în joc, dar palid, în faţa unei echipe a Croaţiei super motivată. Diferenţa s-a mărit în minutul 80, când Modrici a şutat de la marginea careului şi a făcut 2-0, iar umilinţa s-a înfăptuit în minutul 90, când Rakitici a făcut 3-0. Vineri, de la ora 18.00, e programată partida dintre Nigeria şi Islanda, meci de care depinde în mare măsură calificarea Argentinei în optimi.

Clasamentul în acest moment: 

1. Croaţia 6 p (calificată), 2. Islanda 1 p (1 meci), 3. Argentina 1 p (2 meciuri), 4. Nigeria 0 p (1 meci)

Următoarele meciuri: 

22 iunie, ora 18:00 - Nigeria - Islanda (Volgograd)

26 iunie, ora 21:00 - Islanda - Croatia (Rostov)
 

26 iunie, ora 21:00 - Nigeria - Argentina (Sankt Petersburg)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite