VIDEO Tusea şi junghiul: Hajduk Split - FCSB, meci-somnifer în Croaţia. Ce a „reuşit“ vicecampioana României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ce fotbal au arătat pe „Poljud“, în faţa unui public admirabil, format din 25.000 de suporteri pătimaşi, ambele echipe merită să fie eliminate.

Gigi Becali spunea, cu o zi înaintea meciului tur cu Hajduk Split, că presimte că echipa sa va rezolva calificarea, încă de la prima manşă. Iar această declaraţie demonstrează, încă o dată, cât se pricepe latifundiarul din Pipera la fotbal. Foarte puţin spre deloc!

Pe „Poljud“, FCSB a început meciul în corzi şi a avut mare noroc că n-a luat un gol după două ocazii uriaşe pentru croaţi în minutele 12 şi 13. De aici încolo însă, cine a schimbat postul şi a trecut, eventual, pe un film de acţiune pe alt canal, a făcut o alegere extrem de inspirată.

Asta deoarece, două echipe limitate au oferit un fotbal sărac, lipsit de ocazii, fără pic de creativitate şi fantezie. În schimb, au curs faulturile dure, intrările „ciobăneşti“ şi cartonaşele galbene. 

Abia între minutele 90 şi 90+4 s-a jucat un pic de fotbal. Iar în acest interval, o intervenţie fantastică a lui Bălgrădean a salvat FCSB după un corner. Apoi, la ultima fază a întâlnirii, românii au „reuşit“ un lucru impresionant: au avut singura lor ocazie în tot acest meci.

După o combinaţie Moruţan - Teixeira, puştiul adus de la FC Botoşani a nimerit spaţiul porţii, dar goalkeeper-ul celor de la Hajduk Split a parat mingea.

S-a terminat 0-0, iar calificarea se va decide, joia viitoare (21.30, Pro TV), pe „Arena Naţională“.

VEZI REZUMATUL MECIULUI HAJDUK SPLIT - FCSB

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite