VIDEO Trump, ridicol: Cum a reacţionat preşedintele Americii, după ce şeful FIFA i-a explicat la ce se foloseşte cartonaşul roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trump

De când a ajuns la Casa Albă, Donald Trump s-a făcut de râs de mai multe ori din cauza unor gesturi şi reacţii lipsite de eleganţă.

Donald Trump a promis în campania sa electorală că va face tot posibilul ca America să strălucească din nou pe scena mondială. Între timp însă, a adus mai multe prejudicii imaginii ţării sale printr-o serie de gafe de proporţii.

Ultima întâlnire importantă pe care a avut-o Trump a fost cu preşedintele FIFA, Giani Infantino. Cei doi au discutat despre Mondialul din 2026 care va fi găzduit de SUA, Mexic şi Canada.

Atunci când au apărut în faţa jurnaliştilor, Infantino i-a dat lui Trump un tricou FIFA, iar şeful Federaţiei de Fotbal a procedat la fel, dar cu un tricou al echipei naţionale.

Mai departe, Infantino i-a explicat lui Trump că în fotbal există cartonaşe: „Galbenul se foloseşte pentru a avertiza un jucător, iar cel roşu se acordă când vrei să dai un jucător afară“.

Vizibil încântat de această descoperire, Trump a luat cartonaşul roşu şi a făcut că îl aruncă spre ziarişti pentru a-i da afară! Apoi, a aruncat cartonaşul pe birou. A fost, din nou, nevoie de intervenţia lui Infantino, acesta explicându-i lui Trump că arbitrul nu aruncă niciodată cartonaşul spre jucătorul pe care vrea să-l dea afară, ci îl ţine în mâna, în direcţia fotbalistului.

VEZI CE A VRUT SĂ FACĂ TRUMP CU CARTONAŞUL ROŞU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite