VIDEO Trefilov şi-a ieşit din minţi! Ce s-a întâmplat la ultimul meci direct de handbal, dintre România şi Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evgheni Trefilov Foto EPA EFE
Evgheni Trefilov Foto EPA EFE

România şi Rusia se întâlnesc azi în prima semifinală a Campionatului European de handbal feminin, partida urmând să înceapă la ora 19.00.

Cele două formaţii au jucat anul acesta, în primăvară, în preliminariile pentru Euro 2018, tricolorele obţinând o victorie mare, la Cluj, scor 26-25. România a controlat prima repriză şi a fost mereu la conducere cu un avans de 3, 4 goluri maxim, chiar dacă Cristina Neagu a fost ţinută în marcaj om la om, iar la pauză tricolorele au intrat în avantaj cu 15-12. În repriza secundă, Rusia a jucat mai aspru şi mai eficient în apărare şi în minutul 40 trecut pentru prima oară la conducere (17-16). În minutul 42, Rusia s-a distanţat la 19-16, dar tricolorele impulsionate de Eliza Buceschi şi de paradele Denisei Dedu au revenit pe tabele de marcaj şi au luat din nou conducerea în minutul 53 (24-23). Într-un final pe muchie de cuţit, România s-a distanţat la 26-24 (57) şi reuşeşte să câştige meciul în final cu un singur gol diferenţă (26-25). Ultimul minut al meciului a fost marcat de comportamentul antrenorului Rusiei, Evgheni Trefilov, care şi-a ieşit din minţi, protestând vehement după o accidentare a Denisei Dedu. Trefilov, recunoscut pentru comportamentul său vulcanic, a fost cu greu domolit de stafful său.

 Golurile româncelor au fost marcate de Eliza Buceschi (6), Cristina Neagu (4), Laura Chipoer (4), Ana Maria Dragut (4), Crina Pintea (3), Raluca Băcăoanu (2), Aneta Udriştoiu, Cristina Florica şi Laura Pristăviţa (1).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite