VIDEO: Tony Parker şi Eva Longoria au parodiat filmul "Grease"

VIDEO: Tony Parker şi Eva Longoria au parodiat filmul

Eva Longoria şi Tony Parker formează un cuplu faimos

Vedeta baschetului francez Tony Parker şi actriţa Eva Longoria s-au ţinut de şotii în preajma Crăciunului. Cei doi au realizat o parodie pornind de la o melodie din filmul "Grease". Şi au lansat un concurs pe site-ul baschetbalistului care are ca miză o excursie la San Antonio.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o ţinută demnă de anii 80, purtând peruci, Eva Longoria şi Tony Parker parodiază o cunoscută melodie din filmul "Grease" apărând în rolurile lui John Travolta şi Olivia Newton-John. Este vorba despre un playback, iar părerile legate de clipul realizat sunt împărţite. Unii se amuză, alţii îl consideră grotesc.

Cei doi nu s-au oprit la atât, iar Tony a lansat un inedit concurs celor care îi vizitează site-ul. Ei sunt invitaţi să realizeze o parodie la un film muzical, iar apoi să o trimită pe adresa vedetei din NBA. Câştigătorul concursului va avea parte de o excursie la San Antonio şi de un bilet la un meci al echipei de baschet Spurs.

Termenul limită este de 31 ianuarie 2010. Amănunte suplimentare puteţi obţine la adresa http://en.tp9.net/concours.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările