VIDEO Tătăruşanu a ajuns de râsul Facebook-ului: Un actor italian şi-a bătut joc de portarul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu a ajuns la Milan în vară, fiind transferat de la Lyon, unde, de asemenea, era rezervă
Ciprian Tătăruşanu a ajuns la Milan în vară, fiind transferat de la Lyon, unde, de asemenea, era rezervă

După doar două meciuri în poarta marelui Milan, goalkeeper-ul de 34 de ani a revenit pe banca de rezerve. Prestaţia sa în partida de debut însă l-a transformat în subiect de băşcălie pentru fanii formaţiei italiene.

Ciprian Tătăruşanu a ajuns titular la AC Milan, după ce rivalul său principal pe post, Gianluigi Donnarumma (21 de ani), a contractat noul coronavirus şi a trebuit să se autoizoleze.

Din păcate, prima partidă a internaţionalului român, cea cu AS Roma, a fost una nereuşită, după cum „Adevărul“ a scris aici. Şi a lăsat o impresie atât de proastă în ochii fanilor, încât următorul joc, cel cu Sparta Praga (3-0), pe care l-a încheiat fără gol primit, nu l-a reabilitat în ochii suporterilor.

Între timp, Tătăruşanu a redevenit rezervă la Milan, însă un fan al echipei a fost atât de înverşunat, încât a realizat chiar o scenetă în care l-a luat peste picior pe Tătăruşanu! 

Fanul respectiv l-a imitat pe vedeta Milanului, Zlatan Ibrahimovici (39 de ani). Acesta, exasperat de erorile lui „Tătă“, îl sună pe agentul său, celebrul Mino Raiola, şi îi cere să găsească un portar în locul românului! 

Până să ajungă la concluzia că Milan nu prea mai are resurse financiare pentru aducerea unui alt portar, în locul lui Tătăruşanu, „Ibrahimovici“ îl testează cu nişte mingi uşoare pe goalkeeper-ul român, însă, spre disperarea sa, „Tătă“ nu le prinde nici pe ele!

Iată cum începe sceneta realizată de fanul lui Milan:

*Tătăruşanu, prinde-o pe asta! Nimic, nici măcar pe asta nu ai prins-o! Scuzaţi-mă, îl antrenez pe Tătăruşanu. De 3 zile încearcă Zlatan să îi îmbunătăţească prestaţiile lui Tătăruşanu, dar e în zadar. Tata Pioli (n.r. Stefano Pioli – antrenor AC Milan), în seara asta îl băgăm în poartă pe Antonio, fratele lui Gigio (n.r. Donnarumma).

*Scuze, îmi sună telefonul. Alo, Mino! (n.r. Mino Raiola – impresarul lui Zlatan Ibrahimovic). Da, da, l-am văzut (n.r. pe Tătăruşanu). Ca să ştii, am decis ca în seara asta să apere Antonio (n.r. Donnarumma).

VEZI SCENETA ÎN CARE TĂTĂRUŞANU E RIDICULIZAT

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite