VIDEO Suarez, un „canibal“ sentimental! Atacantul a plâns ca un copil la despărţirea de Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
suarez

Al treilea marcator din istoria FC Barcelona. s-a despărţit oficial de gruparea la care a activat şase sezoane şi pentru care a înscris 198 de goluri în 283 de meciuri.

Luis Suarez, transferat de Barca de la Liverpool, în vara anului 2014, pentru suma 82 de milioane de euro, va juca următoarele 2 sezone la rivala Atletico Madrid. În schimbul atacantului, Barcelona poate primi până la şase milioane de euro bonusuri de performanţă, în timp ce salariul fotbalistului va fi de 9 milioane de euro, jumătate din cât primea de la fostul său club.

Venirea lui Suarez la Barcelona a avut loc în timpul uneia dintre cele mai dificile perioade din cariera atacantului. Transferul de la Liverpool s-a petrecut într-o perioadă în care atacantul era suspendat patru luni, după ce îl muşcase pe Chiellini la turneul final al Campionatului Mondial, un gest recidivă care i-a reconfirmat porecla "canibalul".

La conferinţa de presa organizată, joi, cu ocazia despărţirii de foştii săi colegi, Suarez nu a uitat să menţioneze acest lucru. "Barcelona a avut încredere în mine de la bun început. chiar dacă veneam după greşeala făcută la Cupa Mondială. Sunt foarte mândru de ce am realizat aici. Copiii mei m-au văzut jucând alături de cei mai buni fotbalişti din lume, marcând goluri, ridicând trofee. Dincolo de un fotbalist, pleacă azi un om cu sentimente. Le mulţumesc fanilor pentru susţinere, nu-i voi uita niciodată", a spus Suarez, care nu a putut să îşi stăpânească lacrimile.

În perioada petrecută la gruparea catalană, internaţionalul uruguayan a câştigat 13 trofee, patru titluri de campion al Spaniei, Cupa Spaniei de patru ori, Supercupa Spaniei de două ori şi câte o dată Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a cluburilor.

De-a lungul carierei, Suarez a mai evoluat la Nacional, Groningen şi Ajax.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite