VIDEO Steaua - Pandurii 2-2: un meci pentru nimeni şi nimic, dar care a mai confirmat o dată un adevăr alarmant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piovaccari a fost eliminat în minutul 38
Piovaccari a fost eliminat în minutul 38

Reghecampf a folosit echipa a doua într-o partidă disputată fără spectatori, după incidentele provocate de fanii roş-albaştrilor. Chiar şi cu rezervele, campioana a râs de nivelul scăzut al Ligii I.

Steaua, deja campioană. Pandurii, fără nicio şansă de a ajunge în cupele europene. Iată ce a însemnat duelul care a încheiat etapa cu numărul 32, după un meci disputat în faţa unor tribune goale. Chiar dacă a fost un joc pentru nimic şi nimeni, Steaua - Pandurii a mai confirmat o dată un adevăr alarmant pentru Liga I: formaţia din Ghencea n-are rival în întrecerea internă, nici atunci când foloseşte rezervele.

Niţă - Georgievski, Matei, Râpă, Pîrvulescu - Neagu, Filip - Răduţ, Keşeru, Iancu - Piovaccari. Aşa a arătat primul „11“ al Stelei contra Pandurilor. Chiar şi fără fotbaliştii de bază, trupa pregătită de Reghecampf avea 2-0 pe tabela de marcaj, după 16 minute! Keşeru a transformat un penalty (8), iar Iancu a majorat scorul (16).

Parcă şi cei de la Pandurii şi-au dat seamă de penibilul situaţiei şi au început să alerge după egalare. Imediat după pauză, profitând şi de eliminarea lui Piovaccari (38), Matulevicius a redus din diferenţă (46), pentru ca Nistor să stabilească scorul final, încă din minutul 72: 2-2. 

Steaua, campioană deja, are 75 de puncte, cu două runde înainte de final, fiind urmărită de Astra, cu 66 de puncte. Pandurii încă n-a învins pe nimeni, de când Grigoraş l-a înlocuit pe Pustai, şi ocupă poziţia a 7-a cu 44 de puncte. Gorjenii au adunat două înfrângeri şi două remize cu noul lor antrenor şi nu pot termina campionatul mai sus de locul 6, ocupat acum de CFR Cluj, cu 48 de puncte.

VEZI GOLUL LUI NISTOR DE 2-2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite