VIDEO Star la Barcelona, star şi în naţionala Argentinei. Leo Messi a marcat un eurogol pentru reprezentativa sud-americană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leo Messi îşi reconfirmă valoarea: a marcat un euro-gol pentru naţionala Argentinei FOTO Mediafax
Leo Messi îşi reconfirmă valoarea: a marcat un euro-gol pentru naţionala Argentinei FOTO Mediafax

Evoluţiile bune ale lui Leo Messi pentru Barcelona se repetă şi în tricoul naţionalei Argentinei, echipă cu care starul catalan vrea să se califice la Cupa Mondială din Brazilia de peste doi ani. În preliminariile din America de Sud, Messi a marcat pentru Argentina un gol fabulos din lovitură liberă.

Leo Messi a obişnuit lumea fotbalului cu prestaţii foarte bune la echipa sa de club, FC Barcelona, acolo unde este om de bază în pentru formaţia lui Tito Villanova. Messi a reconfirmat forma excelentă pe care o traversează, având o evoluţie la fel de apreciată şi pentru echipa naţională a Argentinei.

În partida dintre Argentina şi Paraguay din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială 2014, Messi a marcat un gol care i-a făcut pe comentatorii argentinieni să ţipe de bucurie minute în şir. Mijlocaşul Barcelonei a închis tabela pentru naţionala pumelor, care s-a impus cu 3-1 în faţa Paraguayului.

Jucătorii lui Real Madrid, Angelo Di Maria şi Gonzalo Higuain, au marcat primele două goluri pentru argentinieni. Graţie acestei victorii, reprezentativa pumelor conduce grupa de calificare, având un punct avans faţă de Chile şi Ecuador.  

Video cu execuţia lui Messi din partida cu Uruguay:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite