VIDEO Simona Halep, cu perucă pe cap, la primul interviu acordat în maşina de la Roland Garros. A dezvăluit ce sfat i-a dat Nadia Comăneci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
simona halep foto ap

Simona Halep este una dintre cele mai apreciate jucătoare din circuitul feminin, nu doar prin prisma performanţelor ei de pe teren, ci şi pentru că este o fată simpatică, veselă şi fără ifose.

Organizatorii de la Roland Garros au ales-o pe Simona pentru tradiţionalul interviu în maşina oficială a turneului, iar Simona a acceptat să răspundă cu plăcere la câteva întrebări adresate în autoturism.  

Printre altele, ea a menţionat că Nadia Comăneci, pe care o consideră o prietenă, a sfătuit-o să aibă cât mai multă încredere şi să performeze în fiecare zi ca şi cum aceea ar fi ultima zi din viaţa ei. Halep a mai spus că se simte puternică, după victoria de la Madrid, şi că adoră să se plimbe pe stradă. 

Din punct de vederii al plăcerii de a face shopping, Halep se consideră o persoană rapidă, pentru că nu zăbovelte prea mult în magazine. Halep a acceptat să-şi pună o perucă pe cap, care i-a schimbat considerabil înfăţişarea.

Handbalista Cristina Neagu are nevoie de ajutorul românilor:"Toţi cei care mă iubiţi faceţi asta pentru mine!"
 

 Vezi mai jos interviul:

Interviu Simona Halep

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite