VIDEO Simona Halep, mesaj din America pentru toţi părinţii din Bucureşti şi Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va lua startul săptămâna viitoare la US Open, ultimul Grand Slam al anului 2019, acolo unde porneşte ca a patra favorită.

Simona a acceptat să se implice într-o campanie a Federaţiei Române de Tenis şi a transmis un mesaj video filmat în Central Park din New York, în care îndeamnă părinţii să-şi aducă copiii la cea mai mare selecţie de identificare a talentului nativ la tenis, în rândul copiilor!

Federaţia Română de Tenis, alături de Asociaţia Junior Sport, prin Revista Născut pentru Sport, cheamă copiii din Bucureşti şi judeţul Ilfov, cu vârsta între 5 şi 8 ani, nepracticanţi de sport (nelegitimaţi), la cea mai mare selecţie de identificare a talentului nativ la tenis, la Centrul National de Tenis, din Bucureşti, în data de 21 septembrie 2019.

Federaţia Română de Tenis colaborează cu 7 cluburi sportive (câte un club din fiecare sector al Capitalei şi unul din judeţul Ilfov), iar reprezentanţii acestora, alături de specialiştii desemnaţi de către organizatori, vor selecţiona, dintre toţi participanţii, pe cei mai talentaţi 21 de copii - câte 3 din fiecare sector şi 3 din judeţul Ilfov. Fiecare dintre cele 7 cluburi va oferi, celui mai bun copil din cei 3 selecţionaţi, o bursă pentru un an, iar celorlalţi 2 le va oferi un discount de susţinere, pentru a putea să-şi înceapă activitatea sportivă la acel club. În plus, cei 21 de copii selecţionaţi vor primi, din partea Federaţiei Române de Tenis şi a sponsorilor, medalii şi numeroase premii surpriză, iar 7 cei mai buni dintre ei vor primi şi Cupa Născut pentru Sport!

Selecţia va dura o zi şi va avea loc, spre bucuria copiilor şi părinţilor, sub privirile unor mari campioni ai tenisului românesc, invitaţi de către Federaţia Română de Tenis. Setul de teste şi probele de selecţie, mijloacele prin care se va face selecţia, dar şi materialele necesare desfăşurării selecţiei, vor fi puse la dispoziţie de Federaţia Română de Tenis.
Cele 7 cluburi sportive participante la Cupa Născut pentru Sport sunt: Tenis Prim Club, ACS Tenis Masters, Daimon Sport Club, ACS Politehnica, Tenis Club 2000, ACS Tennis Team Bucuresti şi AS Club Elite Tenis Pantelimon.

Evenimentul se află la cea de-a doua ediţie (prima a fost în iulie 2016), iar ambele sale ediţii fac parte din campania permanentă "Trimiteţi copiii la sport", campanie iniţiată, în urmă cu 8 ani, de către Asociaţia Junior Sport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite