VIDEO Simona Halep la Indian Wells. Românca şi-a certat antrenorul: „La 4-4 trebuia să mă aplaudaţi mai cu energie că veneam din spate! Eu nu înţeleg...”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AP
Simona Halep FOTO AP

Discuţie aprinsă între Simona halep şi antrenorul Victor Ioniţă după primul set al partidei cu Suarez Navarro, pe care jucătoarea noastră l-a pierdut cu 7-5.

Simona Halep a câştigat partida cu Suarez Navarro, de la Indian Wells, şi va juca în semifinale cu Serena Williams. 

După un prim set pierdut în faţa Carlei Suarez Navarro, Simona Halep şi-a chemat antrenorul la margine. Ea a părut extrem de nervoasă şi l-a contrat în mai multe rânduri pe Victor Ioniţă, pentru început fiind nemulţumită că n-a primit mai multe încurajări după ce a egalat situaţia de la 0-4. 

Simona: "La 4-4 puteaţi să aplaudaţi frate, un pic mai cu energie aşa, că veneam din spate. Eu nu înţeleg ce fel de, mă rog...

Victor Ioniţă: "E ok, dar te concentrezi prea mult pe noi, lasă-ne pe noi. Eşti prea nervoasă tu pe teren. Că să poţi să creezi trebuie să fii mai liniştită. Nu mai grăbi punctele, ai răbdare

Simona: Dau la antrenament 20 afară, nimic...cu reverul

Victor Ioniţă: Eşti prea nervoasă. Începe punctul din rever, stai două, schimbă lung de linie. Dar ia fiecare punct simplu, în parte, şi nu te mai grăbi între puncte, bate mingea de cinci ori, nu mai fi nervoasă. Sunt doar câteva greşeli neforţate, uşoare, din teren. Du-te şi câştigă meciul! Eşti prea pasivă, stai! Intră în teren şi dă, asta trebuie să faci!

Simona: Daca-i dau ritm, joaca non-stop...

Victor Ioniţă: Nu eştii agresivă pe serviciul doi ...

Simona: Ce sa fiu mai agresivă, trebuie să dau mai moale, să schimb jocul, n-ai vazut că dacă dau tare...

Victor Ioniţă: Ai făcut multe greşeli neforţate, dar trebuie să rămâi agresivă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite