VIDEO Simona Halep a făcut show pentru Smiley. Cel mai nou „trofeu“ câştigat de  campioana de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După Cerbul de Aur, România a avut parte de prima ediţie a concursului Cozonacul de Aur, cu Simona Halep. Captură: Smiley Omul via Youtube
După Cerbul de Aur, România a avut parte de prima ediţie a concursului Cozonacul de Aur, cu Simona Halep. Captură: Smiley Omul via Youtube

Simona Halep găseşte zilnic soluţii pentru a se distra, deşi stă acasă, în izolare, în timp ce toate turneele de tenis sunt anulate din cauza noului coronavirus.

În ultimii ani, Simona Halep a legat o frumoasă prietenie cu foarte popularul cântăreţ Smiley. Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori la turnee şi acţiuni de promovare, iar cel mai recent Simona s-a numărat printre invitaţii artistului într-un clip dedicat luptătorilor din linia întâi din aceste zile. Joi, Smiley le-a făcut fanilor săi o nouă surpriză, având-o invitată pe Simona într-o intervenţie live pe canalul său de Youtube.

Halep a jucat tenis în garaj împreună cu fratele său, pentru „Cozonacul de Aur“. Dacă într-o provocare similară Rafael Nadal a lăsat-o pe sora sa, Anabel, să câştige, Simona l-a învins pe Nicolae Halep şi a luat premiul.

Ce a spus Smiley:

Acum e highlight-ul serii noastre. Vă vom prezenta un meci foarte interesat al Simonei Halep, pe care nu aţi mai văzut-o anul ăsta la Roland Garros şi Wimbledon. Dar o veţi vedea acum, în exclusivitate, într-un meci de «bambilici» împreună cu fratele ei, Nicolae. Îţi mulţumesc foarte tare pentru că ai avut bunăvoinţa să joci la cupa asta, «Cozonacul de Aur». Eu te-am văzut live în nişte meciuri extraordinare. Te felicit pentru toate realizările tale şi pentru atitudinea pe care o ai faţă de viaţă. Te felicit pentru că l-ai învins pe fratele tău în acest meci de viaţa şi pe moarte, în familie!

Ce a spus Simona Halep:

Am jucat pentru foarte multe trofee în cariera mea, dar pentru aşa ceva nu am jucat niciodată. Sunt tare mândră că am câştigat!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite