VIDEO Serena, discurs şi reacţie de mare jucătoare: Ce a spus Williams, după ce a fost spulberată în finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Guliver / GettyImages
FOTO: Guliver / GettyImages

Serena Williams avusese până astăzi nouă victorii în zece partide cu Simona Halep. În ultimul act de la Wimbledon însă, americanca de 37 de ani a fost învinsă, fără drept de apel.

GALERIE FOTO

Simona Halep i-a predat o lecţie de tenis Serenei Williams, câştigând trofeul la All-England Club în mai puţin de o oră: 6-2, 6-2!

Eşecul suferit astăzi a fost unul extrem de dureros pentru Serena care, încă o dată, a ratat şansa de egala performanţa lui Margaret Court, care a câştigat 24 de trofee de Grand Slam. Serena, deocamdată, rămâne cu cele 23 de titluri pe care le-a cucerit până acum.

În ciuda acestei înfrângeri, Serena a avut o reacţie superbă după finală şi a felicitat-o pe Simona pentru modul în care aceasta s-a prezentat pe teren.

Ce a spus Serena Williams?

*Simona a jucat excepţional, felicitări, Simona! Trebuie să ne scoatem toţi pălăria în faţa ei şi să o felicităm pentru tot ceea ce a realizat. Mă bucur de acest sport, îmi place să joc aici, la Wimbledon, e o adevărată plăcere. Echipa mea a fost minunată şi le mulţumesc tuturor pentru tot sprijinul de care au dat dovadă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite